Jdi na obsah Jdi na menu
 


Adam Brody

Obrazek

Seth

Skutočné meno:

Adam Jared Brody

Narodený:

15. december 1979

San Diego, California, USA

Znamenie:

Strelec (v čínskom Koza)

Výška:

1.80 m (5' 11")

Rodičia:

Mark Brody

Valerie Siefman

Súrodenci:

2 bratia - dvojičky - Sean & Matt

 

Biografia:

Adam sa narodil a vyrastal v San Diegu v Californii v židovskej rodine. Ako teenager sa veľa zabával, flákal s priateľmi a surfoval. Po skončení Scripps Ranch High School v San Diegu presvedčil rodičov aby ho poslali na college do Los Angeles. Ale namiesto toho aby chodil do školy si najal učiteľa herectva a osobného manažéra, ktorý mu v roku 2000 zabezpečil úlohu v Growing Up Brady, hral Barryho Williamsa. Objavil sa aj v iných filmoch a seriáloch. No asi najznámejší je zo seriálu The OC, kde hrá jednu z hlavných postáv Setha Cohena.

 

Filmografia:

In the Land of Women (2006).... Carte

The Loop (2006).... Keith

Thank You for Smoking (2006).... Jack Bein

Mr. & Mrs. Smith (2005).... Benjamin Diaz

The OC (2003-....).... Seth Cohen

Gilmore Girls (2002-2003).... Dave Rygalski

Missing Brendan (2003).... Patrick Calden

Grind (2003).... Dustin Knight

Home Security (2003).... Greg

Smallville (2002).... Justin Gaines

The Ring (2002).... Kellen, Male Teen #1

Judging Amy (2001)....Barry "Romeo" Gilmore

Family Law (2001).... Noel Johnson

According to Spencer (2001).... Tommy

American Pie 2 (2001).... High School Guy

Roadside Assistance (2001).... Rusty

Once and Again (2000-2001).... Coop

The Silencing (2000).... Karl

Never Land (2000).... Jack

Growing Up Brady (2000).... Barry Williams

 

Zaujímavosti:

Chodí s Rachel Bilson, ktorá stvárňu jehu priateľku Summer aj v The OC. Hovorí sa, že sú zasnúbení.

Jeho pes sa volá Penny Lane.

Hrá na bubny v kapele Big Japan.

 

Obľubené:

Jedlo: "Matt Miller" sandwich v Canter's Deil v Los Angeles

Šport: Surfing a basketbal

Hereci: Vince Vaughn, Ben Stiller, Owen Wilson, Matt Damon, Hugh Grant

Herečky: Sandra Bullock, Julia Roberts

Hudba: Bright Eyes, Ben Folds, Elliott Smith, Death Cab for Cutie

TV show: The Daily Show

 

Seth Cohen:

 

 

Dabing:

v slovenskom znení: Boris Al - Khalagi

v českom znení: Jan Maxián

 

Výroky:

"I just graduated from high school, and I was working at Blockbuster. Not only did I get into movies while I was there, but I was putting away boxes and looking at the kids on the covers, it felt like windows into these seemingly perfect lives."


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

(Dada, 10. 5. 2009 18:12)

Chutnuckyy:D:D:D:D:D:D:D:D

seth

(lukas n, 27. 3. 2009 16:42)

w poHode chalan je oukey :D

:))

(kywi, 28. 7. 2008 13:02)

ked sa vam tak velmi paci, najdite si podobneho :) tak ako ja.sice ja osm najprv mala chalana az potom zistila kto a ako vyzera adam :)) a su si podobni az prilis :)

A.J.B.

(Lubqo,, 19. 5. 2008 16:19)

neni o com..dokonalost predchadza vsetko:)

je moj dajte si odchod:P

(teaaaaaaa, 2. 5. 2008 11:16)

ja ho milujem..je to moja najdlhsia platonicka laska.po celej izbe mam len jeho.milujem ho a to doslova keby ze ho stretnem asio by som sa pocikala:Pa to vazne......

Adam Brody

(Katka, 22. 12. 2007 18:42)

To je najnajnajlepší herec... Lepší než všetci herci do kopy... :)

seerth

(smolinka, 7. 9. 2007 15:53)

on je taky super , este lepsi ako cely ten serial

seth

(aja, 23. 8. 2007 13:27)

je proste super milujem ho je strašne sexi chlap a mislim si že sa rachel k adamovi hodí

len pre mna

(alison, 20. 8. 2007 12:09)

je fenomenalny, je na zozratie to je môj princ na bielom koni pockam si na teba cmuky cmuk lubkam ta

Lubim

(Katka, 31. 7. 2007 13:29)

On je supeer

piccccccccccccccccccccccccaaa

(sandra, 10. 6. 2007 17:03)

noname a ty si piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicaaaaaaaaaaaaaaaaa

deeeeeeeeeeeeeeeebil

(noname, 5. 6. 2007 17:42)

je to xdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebil na ryana nema

efka - mr. and mrs. smith bludy niesu

(martinka, 20. 5. 2007 19:59)

ale nezdá sa mi žeby hral v smallville ale tam v pán a pani smisovci tam hral toho zajatca vieš! =)

Je super...

(Kiki-Summer, 17. 5. 2007 21:57)

seth je velmi velmi sympaticky,mam ho straasne rada..aj ked len z obrazovky...urcite aj v sukromi musi byt taky skveli..drzim mu palce...a skoda ze sa zo Summer rozisiel,je mi to luto...

bludy

(efka, 16. 5. 2007 18:45)

Smallville , American Pie 2, The Ring , Mr. & Mrs. Smith

ako sa vola???

(lenka, 3. 5. 2007 18:11)

vie niekto ako sa vola pesnicka z predpredposlednej casti 3.serie, ked vsetci idu ku cohenovcom odfotit sa a zacina sa vtedy ked prichadza marissa ku summer..v summerinej izbe a potom ukazu fotku kde su vsetci styria, ak to niekto vie prosim napiste na LENKA1244@azet.sk

seth

(jana, 21. 4. 2007 7:51)

aj mne sa seth pači aje super herec ale ako ho mozte milovat on byva v los angles myslite ze by ste sa nikedy s nim stertli snivajte dalej !!!!!

JE NADHERNY

(DIDA1591, 17. 4. 2007 10:41)

MILUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM ťAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

andrea

(adulienka, 13. 4. 2007 15:23)

JE super blaznivy.Je to krasny chalan.

cmuk

(Liela, 7. 4. 2007 19:21)

krásavec na zožratie hmmm taky sexy chalan že až